Billiga Virke – Råspont? Köp Virke – Råspont billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Virke – Råspont billigast online på nätet!

Köpa Virke – Råspont? Här hittar du billiga Virke – Råspont online!

Här hittar du Virke – Råspont från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Virke – Råspont i lugn och ro för att hitta de billigaste Virke – Råspont på nätet.

Köpa Virke – Råspont på nätet

När du vill köpa nya Virke – Råspont så ska du i första hand söka efter billiga Virke – Råspont på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Virke – Råspont på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Virke – Råspont hos de bolag varuhusen.

20×120 Råspont

Köp 20x120 Råspont

7.99 kr/st

20x120 Råspont

KÖP NU

 

Virke – Råspont Råsponten skapar ett täckande och stabiliserande underlag för ytskikt av såväl papp, plåt och takpannor.

Infästning

Vanligtvis används varmförzinkad trådspik. Längden på spiken ska generellt vara tre gånger tjockleken på den bräda som spikas fast.

Ytbehandling

För att nå ett bra resultat bör man täcka med underlagspapp då man är klar med första sidan av taket. Därefter fortsätter man med spikningen av råspont på den andra sidan.

Observera:

Ett tak som inte täckts, löper risk att skadas kraftigt av ett regn eller den kondensfukt som kan uppkomma kvälls- och nattetid.Det kan kännas tryggt att ha några presenningar hemma i reserv.

Virkesåtgång:

9,1 löpmeter/m2

Utföring

Beroende på leverantör kan det finnas antingen ändspont eller råspont i butik. Detta kan även variera över tiden.

Returer

Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring. Klicka här för att läsa mer om 20×120 Råspont

20×120 Råspont

Köp 20x120 Råspont

Typ: Virke – Råspont
Artikelnr: variant_08222120_sv-se_sverige
Pris: 7.99 kr/stk.
20x120 Råspont

KÖP NU