Billiga rep och ståltråd – Golvtäckning? Köp rep och ståltråd – Golvtäckning billigt online på nätet!

Här hittar du billiga rep och ståltråd – Golvtäckning billigast online på nätet!

Köpa rep och ståltråd – Golvtäckning? Här hittar du billiga rep och ståltråd – Golvtäckning online!

Här hittar du rep och ståltråd – Golvtäckning från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på rep och ståltråd – Golvtäckning i lugn och ro för att hitta de billigaste rep och ståltråd – Golvtäckning på nätet.

Köpa rep och ståltråd – Golvtäckning på nätet

När du vill köpa nya rep och ståltråd – Golvtäckning så ska du i första hand söka efter billiga rep och ståltråd – Golvtäckning på nätet då de flesta byggvaruhus säljer rep och ståltråd – Golvtäckning på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför rep och ståltråd – Golvtäckning hos de bolag varuhusen.

Täckfolie

Köp Täckfolie

171.75 kr/st

Täckfolie

KÖP NU

 

Verktyg – Täckning, rep och ståltråd – Golvtäckning Täckfolie är framtagen för att skydda och täcka golv, fönster och inredning mot färgstänk när du målar om.

Täckfolie saknar åldersbeständighet, och får inte byggas in i konstruktion. Dessutom har plasten låg densitet och skyddar därmed inte mot fukt i ångfas.

Täckfolie 0,10mm; 2,0 x 50 meter Klicka här för att läsa mer om Täckfolie

Täckfolie

Köp Täckfolie

Typ: Verktyg – Täckning, rep och ståltråd – Golvtäckning
Artikelnr: variant_21012_sv-se_sverige
Pris: 171.75 kr/stk.
Täckfolie

KÖP NU

Mjölkpapp

Köp Mjölkpapp

123 kr/st

Mjölkpapp

KÖP NU

 

Verktyg – Täckning, rep och ståltråd – Golvtäckning

Mjölkpapp

Mjölkpapp är en kraftig skyddspapp av plastbelagd kartong som används där man har behov av riktigt tålig golvtäckning. Eftersom den är plastbelagd står den emot färg, spackel och annat vått spill. Hantverkare använder mjölkpapp vid rörjobb, kakelsättning och klinkerläggning, spackling och målning. Eftersom pappen är så tålig används den även utomhus för att skydda stenläggning och trottoarer vid arbeten där vanlig målarpapp skulle varit för klen. Mjölkpappen kan användas på alla underlag, men eftersom den är helt tät och inte släpper igenom fukt rekommenderas att man inte låter pappen ligga mer än högst en eller ett par dagar på parkettgolv och laminatgolv eftersom den instängda fukten då kan skada golvet.

Mått

Bredd: 120-130 cm
Yta: 25 m2
Klicka här för att läsa mer om Mjölkpapp

Mjölkpapp

Köp Mjölkpapp

Typ: Verktyg – Täckning, rep och ståltråd – Golvtäckning
Artikelnr: variant_17030_sv-se_sverige
Pris: 123 kr/stk.
Mjölkpapp

KÖP NU