Billiga Virke – Innerpanel – Takpanel? Köp Virke – Innerpanel – Takpanel billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Virke – Innerpanel – Takpanel billigast online på nätet!

Köpa Virke – Innerpanel – Takpanel? Här hittar du billiga Virke – Innerpanel – Takpanel online!

Här hittar du Virke – Innerpanel – Takpanel från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Virke – Innerpanel – Takpanel i lugn och ro för att hitta de billigaste Virke – Innerpanel – Takpanel på nätet.

Köpa Virke – Innerpanel – Takpanel på nätet

När du vill köpa nya Virke – Innerpanel – Takpanel så ska du i första hand söka efter billiga Virke – Innerpanel – Takpanel på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Virke – Innerpanel – Takpanel på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Virke – Innerpanel – Takpanel hos de bolag varuhusen.

Tak & väggpanel Pärlspont

Köp Tak & väggpanel Pärlspont

419.25 kr/st

Tak & väggpanel Pärlspont

KÖP NU

 

Virke – Innerpanel – Takpanel Vacker pärlspont med mjuka linjer som kan sättas både horisontellt och vertikalt beroende på önskat utseende.

Pärlspont används på samma sätt som faspanel, dvs. till innertak, innerväggar och bröstningar. Skillnaden är att pärlsponten har en liten upphöjning på fjädern en ”pärla” detta ger mer allmogestil på det färdiga resultatet. Pärlsponten fästs med dyckert 50mm. Klicka här för att läsa mer om Tak & väggpanel Pärlspont

Tak & väggpanel Pärlspont

Köp Tak & väggpanel Pärlspont

Typ: Virke – Innerpanel – Takpanel
Artikelnr: variant_10230_sv-se_sverige
Pris: 419.25 kr/stk.
Tak & väggpanel Pärlspont

KÖP NU

Takpanel V-fas

Köp Takpanel V-fas

201.75 kr/st

Takpanel V-fas

KÖP NU

 

Virke – Innerpanel – Takpanel Vitmålad takpanel i storleken 8x300x1810 mm gjord i MDF material som är vitmålad. 2,72 m2/paket (2,38 m2/paket netto. Vid montering försvinner en liten av del av ytan där skarvarna överlappas.)

Takpanelen är särskilt tillverkad för nordiska förhållanden och det är viktigt att undersöka/mäta luftfuktigheten i rummet innan montering sker. Denna skall ligga mellan RF 35-65 %. För låg eller för hög luftfuktighet kan över tid leda till att plattorna krymper eller sväller. Det är också viktigt att takpanelen blir acklimatiserad i det rum (18-20°C) den skall monteras i minst 48 timmar före installationen. Förpackningar med takpanel bör därför lagras på strö/lister, men skall INTE öppnas före monteringen. Vid montering öppnas en förpackning åt gången. Innan monteringen är det viktigt att du undersöker plattorna så att det inte finns eventuella synliga felaktigheter och defekter.

Plattor med synliga fel/defekter får inte monteras! Krav som grundar sig på uppenbara defekter blir ogiltiga efter installation av produkten. Allt fukttillförande arbete (såsom gjutning, murning, etc.) skall vara avslutat i god tid innan takpanelen monteras. Takpanel kan monteras i alla rum, med undantag för våtrum. Takpanel bör inte monteras i rum med en längd på över tio meter eller med en bredd på mer än åtta meter utan att man lägger in en expansionsfog.

Observera att denna takpanel ej lämpar sig för våtutrymmen.

Returer

Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring. Klicka här för att läsa mer om Takpanel V-fas

Takpanel V-fas

Köp Takpanel V-fas

Typ: Virke – Innerpanel – Takpanel
Artikelnr: variant_10282_sv-se_sverige
Pris: 201.75 kr/stk.
Takpanel V-fas

KÖP NU