Billiga Vinyylilattia – Designgolv? Köp Vinyylilattia – Designgolv billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Vinyylilattia – Designgolv billigast online på nätet!

Köpa Vinyylilattia – Designgolv? Här hittar du billiga Vinyylilattia – Designgolv online!

Här hittar du Vinyylilattia – Designgolv från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Vinyylilattia – Designgolv i lugn och ro för att hitta de billigaste Vinyylilattia – Designgolv på nätet.

Köpa Vinyylilattia – Designgolv på nätet

När du vill köpa nya Vinyylilattia – Designgolv så ska du i första hand söka efter billiga Vinyylilattia – Designgolv på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Vinyylilattia – Designgolv på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Vinyylilattia – Designgolv hos de bolag varuhusen.

Designgolv Ceramico Slim Fano 4,5mm

Billiga Designgolv Ceramico Slim Fano 4,5mm online på nätet 249 kr/st Billiga  online KÖP NU

Designgolv

Designgolv Ceramico Fano är ett grått, klinkerinspirerat golv. Kärnan av golvet är av s.k. ceramin-material, ett ekologiskt material av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart. Ceramico Slim är den nya generationen designgolv från tyska golvproducenten Classen. Golven från denna kollektion är inte bara helt ekologiska och fria från PVC samt klor, utan även gjorda av trä från uteslutande hållbart skogsbruk. Grunden i golven utgörs av trä där obehandlade träfibrer kapslas in med en polymer och därefter komprimeras samman till den nyutvecklade kärnan kallad Composite Solid Fibreboard (CSF). Kärnan utav CSF bidrar till att ljudvolymen relativt sett blir lägre vid användning av ett Ceramico-golv, samtidigt som golvet blir varmare att gå på än för ett vanligt laminatgolv. Ceramico-kollektionen är temperaturbeständig och dessutom 100% vattentätt, vilket gör att golven även kan användas i fuktiga utrymmen såsom kök och badrum. Värt att tänka på är även att samtliga golv i Ceramico-kollektionen är helt återvinningsbara. Tålighetsklass Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger. EasyConnect är ett självhäftande läggningssystem med patenterad kopplingsteknologi. Den speciella utformningen av kopplingsfogen möjliggör säker anslutning av de enskilda skivorna, som fortfarande är flexibla. Detta möjliggör enkel utjämning av ojämna fläckar på golvet utan att skada anslutningen. Resultatet: Ett tilltalande, välproportionerat läggningsmönster för golvet.
Klicka här för att läsa mer om Designgolv Ceramico Slim Fano 4,5mm

Designgolv Ceramico Slim Fano 4,5mm

Köp

Varumärke: Ceramico Slim
Typ: Designgolv
Artikelnr:
Pris: 249 (249) kr/st
Finns i lager: yes
Leveranstid: 3-5 dagar
Leveranskostnad: kr
KÖP NU