Billiga Värinäyte Bergo – Färgprover? Köp Värinäyte Bergo – Färgprover billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Värinäyte Bergo – Färgprover billigast online på nätet!

Köpa Värinäyte Bergo – Färgprover? Här hittar du billiga Värinäyte Bergo – Färgprover online!

Här hittar du Värinäyte Bergo – Färgprover från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Värinäyte Bergo – Färgprover i lugn och ro för att hitta de billigaste Värinäyte Bergo – Färgprover på nätet.

Köpa Värinäyte Bergo – Färgprover på nätet

När du vill köpa nya Värinäyte Bergo – Färgprover så ska du i första hand söka efter billiga Värinäyte Bergo – Färgprover på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Värinäyte Bergo – Färgprover på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Värinäyte Bergo – Färgprover hos de bolag varuhusen.

Färgprov Bergo

Billiga Färgprov Bergo online på nätet 34.95 kr/st Billiga  online KÖP NU

Färgprover

Svårt att välja färg på ditt Bergo golv Beställ hem ett färgprov på de färger som intresserar dig och välj sedan i lugn och ro. Bergo Golv Bergo är en typ av plastgolv som såg dagens ljus i början på 1970-talet. Målet var att tillverka ett slitstark, fukttåligt och lättlagt golv som skulle användas där omständigheterna krävde att golvet tålde det mesta. Golven har i första hand använts flitigt i källare, på altaner samt i industrier och bilhallar. Tack vare tåligheten klarar det till och med att läggas på fartygsdäck och finns därför på flera skepp runt om i världen. På senare tid har Bergo lanserat nya golvserier med fokus på färg och design vilket ger dig golvets tålighet och funktionalitet i utföranden som passar bra i hemmet. Flera typer av mönster och mängder av färger ger dig stor valfrihet att skapa en personlig atmosfär var du än väljer att lägga golvet. Faktum är att golven kan användas nästan överallt du kan tänka dig, från fuktiga källargolv till vardagsrummet. Fördelar – Golven läggs helt utan verktyg förutom träklubba eller gummihammare. Behöver plattorna sågas till görs detta med sticksåg eller bågfil. – I de flesta fall krävs inga förarbeten innan läggningen. Underlaget bör dock vara rent och finns det stora ojämnheter behöver dessa avjämnas med ett lämpligt material. – Väljer du ett golv från Bergo behöver du inte tänka på luftspalter eller fuktisolering. Plattan är utformad så att det bildas en naturlig luftspalt mellan underlaget och den nya golvytan. På så vis får man en fuktfri golvbeläggning som man kan förvara saker på utan att de drar till sig fukt. – Samtliga golvplattor är så pass tåliga att de utan problem kan användas i garage. Behöver du ett golv med ännu högre tålighet finns golvet Premium, som rekommenderas för lite tuffare miljöer som t.ex i racing sammanhang där golvet ständigt tas upp och flyttas. – Plattorna klarar att ligga utomhus året runt och påverkas inte av snö eller is. – Golv från Bergo är mycket lätta att flytta från exempelvis altanen till garaget eller från butiken till lagret. Plattorna plockas enkelt upp och läggs utan lim, skruv eller spik på det nya stället. – Golvplattorna är tillverkade i polypropen och går att återvinna till 100%. Även förpackningarna är återvinningsbara.
Klicka här för att läsa mer om Färgprov Bergo

Färgprov Bergo

Köp

Varumärke: Bergo
Typ: Färgprover
Artikelnr: 2BW
Pris: 34.95 (34.95) kr/st
Finns i lager: yes
Leveranstid: 3-6 dagar
Leveranskostnad: kr
KÖP NU