Billiga Painekyllästetyt laudat – Trall? Köp Painekyllästetyt laudat – Trall billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Painekyllästetyt laudat – Trall billigast online på nätet!

Köpa Painekyllästetyt laudat – Trall? Här hittar du billiga Painekyllästetyt laudat – Trall online!

Här hittar du Painekyllästetyt laudat – Trall från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Painekyllästetyt laudat – Trall i lugn och ro för att hitta de billigaste Painekyllästetyt laudat – Trall på nätet.

Köpa Painekyllästetyt laudat – Trall på nätet

När du vill köpa nya Painekyllästetyt laudat – Trall så ska du i första hand söka efter billiga Painekyllästetyt laudat – Trall på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Painekyllästetyt laudat – Trall på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Painekyllästetyt laudat – Trall hos de bolag varuhusen.

28X145 TRALL IMPREGNERAD BRUN

Billiga 28X145 TRALL IMPREGNERAD BRUN online på nätet 34.95 kr/st Billiga  online KÖP NU

Trall

Den här trallen är till för dig som vill ha en altan med ett stadigt och stabilt trallgolv med en något bredare bredd än den klassiska ”28×120 trallen”. En trallbräda har alltid en sida som är lite finare, så syna dem innan du skruvar fast dem så att du får bästa möjliga resultat. Max centum-mått (c/c-mått) för bjälklagsreglarna är 600mm. Eftersom den här trallbrädan är hela 28mm tjock får du ett mycket stabilt golv om du reglar med detta mått. Längden på den skruv man använder för att fästa trallbrädorna med, bör vara minst 55mm. Fäst med två skruv i varje trallbräda och regel. Vid ändskarv kan man förborra för att undvika att brädan spricker. Virkesåtgång 6,9 löpmeter/m2 Infästningar Opartiska tester visar att de salter som finns i det tryckimpregnerade virket angriper den traditionella trallskruven betydligt kraftigare än vad som tidigare varit känt. Rostangreppet sker där skruvskallen möter skruvkroppen. Anledningen till att angreppet sker just där är att miljön med syre, salt, och fukt strålar samman vid denna punkt. Det finns risk för att vanlig trallskruv rostar sönder på mycket kort tid. Tryckimpregnerat trall skall fästas med rostfri skruv eller likvärdig infästning som klassats enligt korrosivitetsklass 4. Garanti ger trygghet När du väljer NTR-klassat virke har du alltid 20års rötskyddsgaranti! Garantin är maximerad till 100.000 SEK för varje enskild kund och garantitillfälle och förutsätter att man behåller kvittot och garantisedeln. Garantin gäller för privat bruk i hela Sverige, och ger omleverans av angripet virke. Garantin omfattar träskyddsklasserna NTR A och NTR AB. NTR A = Virke för användning i mark och i kontakt med sötvatten. NTR AB = Virke för användning ovan mark. Återvinning Det är enligt lag förbjudet att som privatperson elda upp spillbitar och uttjänt tryck-impregnerat virke. Virket innehåller koppar och ska lämnas in till kommunens miljöstation. De bränner upp virket i förbränningsanläggningar, där man har möjlighet att återvinna kopparn ur askan. Returer Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring.
Klicka här för att läsa mer om 28X145 TRALL IMPREGNERAD BRUN

28X145 TRALL IMPREGNERAD BRUN

Köp

Varumärke:
Typ: Trall
Artikelnr:
Pris: 34.95 (34.95) kr/st
Finns i lager: yes
Leveranstid: 3-5 dagar
Leveranskostnad: kr
KÖP NU