Billiga Virke – Lister – Smyglist? Köp Virke – Lister – Smyglist billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Virke – Lister – Smyglist billigast online på nätet!

Köpa Virke – Lister – Smyglist? Här hittar du billiga Virke – Lister – Smyglist online!

Här hittar du Virke – Lister – Smyglist från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Virke – Lister – Smyglist i lugn och ro för att hitta de billigaste Virke – Lister – Smyglist på nätet.

Köpa Virke – Lister – Smyglist på nätet

När du vill köpa nya Virke – Lister – Smyglist så ska du i första hand söka efter billiga Virke – Lister – Smyglist på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Virke – Lister – Smyglist på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Virke – Lister – Smyglist hos de bolag varuhusen.

Smyglist 8×21 Vit

Köp Smyglist 8x21 Vit

12.71 kr/st

Smyglist 8x21 Vit

KÖP NU

 

Virke – Lister – Smyglist Sätt en smyglist för att täcka springor, exempelvis mellan dörr- och fönsterkarm och vägg. De är av samma höga kvalitet som det planhyvlade virket men är förbehandlade för sitt ändamål genom att ha ett fasat och ett rundat hörn. Smyglisten fästs vanligtvis med dyckert.

Olika butiker kan ha olika leverantörer och därför kan färg och profil skilja en del.

Returer

Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring. Klicka här för att läsa mer om Smyglist 8×21 Vit

Smyglist 8×21 Vit

Köp Smyglist 8x21 Vit

Typ: Virke – Lister – Smyglist
Artikelnr: variant_08608022_sv-se_sverige
Pris: 12.71 kr/stk.
Smyglist 8x21 Vit

KÖP NU