Billiga Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus? Köp Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus billigast online på nätet!

Köpa Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus? Här hittar du billiga Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus online!

Här hittar du Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus i lugn och ro för att hitta de billigaste Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus på nätet.

Köpa Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus på nätet

När du vill köpa nya Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus så ska du i första hand söka efter billiga Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Växthus – Kasvihuoneet – Drivhus hos de bolag varuhusen.

Väggväxthus HORTUS

Billiga Väggväxthus HORTUS online på nätet 1014 kr/st Billiga  online KÖP NU

Växthus

HORTUS plastväxthus som placeras upp mot en vägg/mur. Växthuset är utrustat med två blixtlåsdörrar och två ventilationsfönster med insektnät. Dessa är placerade i varje ände av växthuset, så ingång och ventilation är möjligt från bägge håll. Ramen är tillverkad i lackerad metall och fogar av plast. Överdraget är tillverkat av kraftig plast. Enkel montering utan verktyg. Växthuset är lätt att ta ner på hösten/vintern. Eftersom växthuset är gjort i ett lätt material är det en bra idé att förankra det med några markpinnar, samt använda de medföljande beslagen till montering mot vägg/mur. Specifikationer Material överdrag: PVC-plastöverdrag, där dörrar och ventilationsfönster kan rullas upp och sättas fast. Material ram: Ram i lackerad metall och fogar i plast Inkluderat: Beslag för montering på vägg Montering: Enkel att montera – utan verktyg Höjd: 215 cm Längd: 200 cm Djup: 100 cm
Klicka här för att läsa mer om Väggväxthus HORTUS

Väggväxthus HORTUS

Köp

Varumärke: Hortus
Typ: Växthus
Artikelnr: 211-206
Pris: 1014 (1014) kr/st
Finns i lager: yes
Leveranstid: 10d15d
Leveranskostnad: kr
KÖP NU