Billiga Spis Cylinda S 772-1 K Vit - köp billigt & biligast online

Köp Spis Cylinda S 772-1 K Vit

7414 kr/st

Spis Cylinda S 772-1 K Vit

KÖP NU

 

Cylinda Kök och hushåll – Vitvaror – Spis och fläkt – Spis S 772 K är en vredstyrd spis med många ugnsfunktioner för en lyckad matlagning. Den är bl. a. utrustad med funktioner som grill, upptining, över-/undervärme, lågtemperaturstekning och ugnstemperatur upp till 300°C. Hällen har fyra effektiva hilight-zoner. Ångrengöring, för en lättare rengöring av ugnen, barnspärr på plattor och ugn, 3-glas ugnslucka för svalare glas och förvaringslåda under ugnen med ett extra "dolt" fack för smart förvaring av ugnsplåtar. Ugnsplåtarna ligger på stabila stegar som även kan tas bort för rengöring. Spisen är extra justerbar i höjd och djup för att passa i ditt kök.

Miljövänlig och enkel rengöring

Spisen är utrustad med funktionen SteamClean som gör det enkelt att rengöra ugnen på ett miljövänligare sätt. Placera en skål med 0,25 liter vatten längst ned i ugnen och stäng luckan. Sätt ugnen på 50 grader och vrid funktionsvredet till läge ”undervärme”. Värm ugnen i ca 30 minuter. Öppna sedan ugnsluckan och rengör ugnen med en trasa eller tvättsvamp som doppas i varmt vatten med lite diskmedel i.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 230 V
Filtreringsbredd: 70 cm
Ugnsvolym: 62 liter
Höjd: 85-93 cm Klicka här för att läsa mer om Spis Cylinda S 772-1 K Vit

Spis Cylinda S 772-1 K Vit

Köp Spis Cylinda S 772-1 K Vit

Typ: Kök och hushåll – Vitvaror – Spis och fläkt – Spis
Artikelnr: variant_6735081_sv-se_sverige
Pris: 7414 kr/stk.
Spis Cylinda S 772-1 K Vit

KÖP NU

1785 kr/st KÖP NU   Chemoform Trädgård - Pool och spa - Tillbehör pool Undervattenstrålkastare, halogen, som hängs över kanten på ovanmarkspooler (plåtpooler). Färgade glas i blå, röd, gul och grön ingår i paketet.Effekt 75 W. Klicka här för att läsa mer om Undervattenslampa Undervattenslampa Typ: Trädgård - Pool och…
11500 kr/st KÖP NU   Cylinda Kök och hushåll - Vitvaror - Spis och fläkt - Spis Spis med många praktiska finesser som gör att arbetet i köket blir roligare och en effektiv induktionshäll som är både snabb och effektiv. Ugn med många funktioner som t.ex varmluftsugn som ser till…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.