Billiga Spis Cylinda S 7554-1 E Vit - köp billigt & biligast online

Köp Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

5658 kr/st

Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

KÖP NU

 

Cylinda Kök och hushåll – Vitvaror – Spis och fläkt – Spis S 7554E är en vredstyrd spis med med många praktiska funktioner för en lyckad matlagning. Den är bland annat utrustad med funktioner som grill, upptining och över- och undervärme. Andra smarta funktioner är lågtemperaturstekning och möjlighet till en ugnstemperatur upp till 300°C. Dessutom har den ångrengöring, för en lättare rengöring i ugnen, 3-glas ugnslucka för svalare glas och förvaringslåda med ett extra "dolt" fack för smart förvaring av ugnsplåtar. Ugnsplåtarna ligger på stabila stegar som även kan tas bort för rengöring. Spisen är extra justerbar i höjd och djup för att passa i ditt kök.

Miljövänlig och enkel rengöring

Spisen är utrustad med funktionen SteamClean som gör det enkelt att rengöra ugnen på ett miljövänligare sätt. Placera en skål med 0,25 liter vatten längst ned i ugnen och stäng luckan. Sätt ugnen på 50 grader och vrid funktionsvredet till läge ”undervärme”. Värm ugnen i ca 30 minuter. Öppna sedan ugnsluckan och rengör ugnen med en trasa eller tvättsvamp som doppas i varmt vatten med lite diskmedel i.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 400 V
Filtreringsbredd: 55 cm
Ugnsvolym: 72 liter
Höjd: 85-94 cm Klicka här för att läsa mer om Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

Köp Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

Typ: Kök och hushåll – Vitvaror – Spis och fläkt – Spis
Artikelnr: variant_6735064_sv-se_sverige
Pris: 5658 kr/stk.
Spis Cylinda S 7554-1 E Vit

KÖP NU

1390 kr/st KÖP NU   FM Mattsson Kök och hushåll - Köksblandare FM Mattsson Disklådsblandare/köksblandare 8133, 160cc.SpecifikationerECOSAFE blandare med Kallstart Mjukstängande med keramisk avstängning Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr Inkl. överliggande pip. Montering: För väggmontonge Klicka här för att läsa mer om köksblandare FM Mattsson 8133 Krom köksblandare FM…
75 kr/st KÖP NU   Chemoform Trädgård - Pool och spa - Tillbehör pool Poolrent alkalisk tar effektivt bort fettränder vid vattenlinjen på kakel, folie och olika plastmaterial. OBS! Använd aldrig rengöringsmedel för hushållet då dessa skummar och ofta innehåller fosfater som ger näring åt alger. Klicka här för att…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.