Billiga Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug? Köp Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug billigast online på nätet!

Köpa Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug? Här hittar du billiga Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug online!

Här hittar du Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug i lugn och ro för att hitta de billigaste Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug på nätet.

Köpa Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug på nätet

När du vill köpa nya Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug så ska du i första hand söka efter billiga Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug hos de bolag varuhusen.

Lövblås/sug BLBV40 MTD

Köp Lövblås/sug BLBV40 MTD

1695 kr/st

Lövblås/sug BLBV40 MTD

KÖP NU

 

MTD Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug MTD BLBV 40 Lövblås och sug är en 2-in-1 funktionell maskin med högklassig borstlös elmotor som drivs av kraftiga LI-ION batterier på 2 Ah eller 4 Ah. Lövblåsen levereras med en axelrem för bekväm användning men utan batteri och laddare.

Lövblåsen är perfekt och mobilt flexibel tack vare batteridriften där man med avsaknad av kabel kan använda maskinen över stora ytor och svåråtkomliga skrymseln och vrån. Maskinen är perfekt som städredskap på både våren och hösten på gården eller på andra ytor där man vill avlägsna löv och skräp.

Lövsug med komposteringkvarn

Lövsugen MTD BLBV 40 Li-Ion har en mulchfunktion som maler ner materialet 10:1 och uppsamlingen blir optimal och tidsbesparande. Uppsamlingspåsen i textilmaterial som också är utbytbar rymmer 45 liter.

Kraftig effektiv lövblås

Lövblåsen har en starkt horisontell fläkt som driver ut luften i 265 km/h. Luftvolymen per timme är 233 m³. För ökad precision och behovsanpassad användning i olika tillämpningar är maskinen utrustad med ett steglöst kontrollerat reglage.

Mångsidigt batterisystem

MTD batterisystem 40V erbjuder en stor flexibilitet där ett och samma batteri kan användas till många olika maskiner. Batterierna är mycket kraftfulla och ger långt längre batteritider än sedvanliga batterimaskiner. Laddaren är av snabbladdartyp vilken ger mycket korta laddtider av starka batterier. Maskiner i MTD 40V LI-ION är till exempel gräsklippare, lövblås, stångsågar och häcksaxar.2 års garanti.
Vikt endast 3,9 kg (utan batteri). Klicka här för att läsa mer om Lövblås/sug BLBV40 MTD

Lövblås/sug BLBV40 MTD

Köp Lövblås/sug BLBV40 MTD

Typ: Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug
Artikelnr: variant_7038581_sv-se_sverige
Pris: 1695 kr/stk.
Lövblås/sug BLBV40 MTD

KÖP NU

Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

Köp Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

895 kr/st

Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

KÖP NU

 

WOLF-Garten Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug Elektrisk lövsug LBV 2600 E är en kombinerad lövsug och lövblås med 50 liters uppsamlare. Det inbygda kompostsystemet reducerar volymen upp till 10:1. Med hjul på röret för god ergonomi och support. Krattan längst ut på röret hjälper till att lätta på löv som sitter fast i marken. Med ett vred ställer man om den från sug- till blåsfunktion. Klicka här för att läsa mer om Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

Köp Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

Typ: Trädgård – Trädgårdsmaskiner – Lövblås och Lövsug
Artikelnr: variant_7038688_sv-se_sverige
Pris: 895 kr/stk.
Lövblås/sug LBV 2600 E WOLF-Garten

KÖP NU