Billiga Basturum – Sauna? Köp Basturum – Sauna billigt online på nätet!

Här hittar du billiga Basturum – Sauna billigast online på nätet!

Köpa Basturum – Sauna? Här hittar du billiga Basturum – Sauna online!

Här hittar du Basturum – Sauna från alla större byggvaruhus i Sverige som säljer byggvaror på nätet. Du kan jämföra priset på Basturum – Sauna i lugn och ro för att hitta de billigaste Basturum – Sauna på nätet.

Köpa Basturum – Sauna på nätet

När du vill köpa nya Basturum – Sauna så ska du i första hand söka efter billiga Basturum – Sauna på nätet då de flesta byggvaruhus säljer Basturum – Sauna på nätet så det går att hitta riktigt billigt online ifall man jämför Basturum – Sauna hos de bolag varuhusen.

Basturum

Billiga Basturum online på nätet 25199 kr/st Billiga  online KÖP NU

Basturum

Basturum för en person i enkel byggsats avsedd att bygga inne i ett rum. Innerväggar av gran och lavar av al. Ytterpaneler av gran på tre sidor och masonit på bakre väggen. Det går fort att bygga upp bastun eftersom den levereras i sektioner som reses och skruvas ihop. Golv ingår inte. Inredningen består av sittlavar, ryggstöd, armatur, lampskärm och ett Sawo bastuaggregat. Sten till bastuaggregatet ingår i leveransen. Montering och säkerhet Det är lätt att bygga ihop bastun, men bastuaggregat, belysning och medföljande brytare måste installeras av behörig elektriker. Tekniska data Yttermått bredd: 140 cm Yttermått djup: 140 cm Yttermått höjd: 198 cm Isolering: 40 mm Lägsta rumshöjd för montering: 205 cm Dörr: glas, bronsfärgat Bastuaggregat: Sawo 3,6 kW
Klicka här för att läsa mer om Basturum

Basturum

Köp

Varumärke: SaunaSweden
Typ: Basturum
Artikelnr: RUM-140X140
Pris: 25199 (25199) kr/st
Finns i lager: yes
Leveranstid: 5d10d
Leveranskostnad: kr
KÖP NU